onsdag 21 oktober 2009

Bröllopspresent

Detta är bland det jobbigaste som finns. Det ska inte vara för dyrt men det för inte vara billigt samtidigt som det måste vara en genomtänkt gåva. Det är förmodligen någon som står dig nära som gifter sig och du känner inte för att köpa en ram i låtsassilver eller något liknande. Du känner för den delen heller inte för att ge ett kuvert med två femhundralappar i.

Det brudparet vill ha är helst något bestående som gör att paret kan minnas denna dag det du vill ge är något som får brudparet att minnas din gåva. Du vill ju inte att din present bara ska bli en i mängden. Vårt tips till dig är att trycka upp en vacker exklusiv bukett med deras foto tryckt på rosen. Denna present kommer inte bara sticka ut från mängden den kan också bevars som ett kul minne från den speciella dagen. Det går nämligen alldeles utmärkt att torka rosen och bevara den.

Vi ger dig möjlighet att införskaffa rosor med tryck och därmed hjälper vi dig i jakten på den perfekta gåvan!



3 kommentarer:

  1. Vilken otroligt kul idé ni tagit till Sverige - tummen upp! Vill ni synas på en blogg med många småbarnsföräldrar som läsare är ni välkomna att höra av er - gillar verkligen er sida! :-)

    SvaraRadera
  2. Mallte (Mig ni hjälpe få en blommorna först)30 oktober 2009 kl. 22:32

    Har det inte kommit till Sverige från USA så kommer det. Likaså med denna fantastiska grej du plockat hit. Klart kul och min tjej likaså ;)

    SvaraRadera
  3. Kul! Tackar för de värmande orden!

    SvaraRadera